SUOMEN KUUNNELMAYHDISTYS RY

Kuunnelmaviesti 1-2020 / 22.7.2020

Mestarintie 6, 32210 Loimaa
puh.joht. Ulla Kaskiluoto, p. 040 5156 225
ulla.kaskiluoto@gmail.com

Hyvät kuunnelman ystävät

Tämä vuosi on ollut erikoinen vuosi, kaikki on ollut peruutettuna. Nyt elämme toivossa, että elämä alkaa pikkuhiljaa palautua normaaliksi. Suunnitelmia on tehty ja toivottavasti saamme ne myös toteutettua.

Vuosikokous 26.8. klo 18

Suomen kuunnelmayhdistys ry:n vuosikokous pidetään ke 26.8.2020 klo 18.00 Luontaisterapia ja kansanvalistuskeskus Herbassa Olga Frankenhauserin luona, Ferrariantie 19, Loimaa. Asioina tilinpäätöksen vahvistaminen. Kahvi/teetarjoilu.

Syyskokouksessa päätettyä

Syyskokouksessa 15.12.2019 valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Ulla Kaskiluoto ja muiksi hallituksen jäseniksi Kirsi Toivanen (varapuheenjohtajaksi), Olga Frankenhauser, Pirkko Jaakola, Tuuli Honkaniemi (sihteeriksi), Laura Kilpiö, Kerkko Vihava ja Reni Vihava sekä varajäseniksi Marja Oksanen, Kaija Joensuu, Juha Kaarsalo, Erna Lehtonen, Kari Honkaniemi.
Jäsenmaksu säilytettiin ennallaan eli 10 euroa/jäsen.Valittiin toiminnantarkastajaksi Leena Virtanen ja varalle Karita Vuorinen.

Päätettiin hankkia akkukäyttöinen äänentoistolaite.

Tulevia tapahtumia

Jaakola-päivät 4.-5.9.2020 Alpo Jaakolan Patsaspuistossa. Tänä vuonna kuuntelemme siis poikkeuksellisesti Eksyssuon lapset -kuunnelman Patsaspuistossa. Varmuuden vuoksi siellä, kun koronan syksyn tilanne on täysin auki. Parasta toivomme, mutta pahinta pelkäämme.

o syv Pe 4.9. klo 19 Eksyssuon lapset kuunnelma Patsaspuistossa, kahvia saa ostaa kahviosta. Muuta ohjelmaa ei tänä vuonna ole. Ei myöskään linja-autokuljetusta.

o syv La 5.9. klo 15 Jaakola-päivä vahvasti teemalla Pirkko Jaakola 80 vuotta. Musiikkia ja tekstejä mukana seuraavilta: Pirkko Jaakola, Raija Kouri, Antti Jaakola, Laura Kilpiö, Mika Sihvonen ja Mika Kotiranta. Puiston sisätiloissa ja ulkona patsailla kuullaan Laura Kilpiön koostama ääniteos Alpo Jaakolan mietteistä ja puheista. Esitys on koostettu toimittaja Mikael Sieversin kantanauhoista. Laura opastaa kierroksen klo 14 ja 16.30.

Tuttuun tapaan löytyy myös taidearpajaiset.

Jos haluat muistaa 80-vuotiasta Pirkkoa pikku summalla, molempina päivinä löytyy kahviosta Pirkon aarrelaatikko muistamisia varten.

Molempiin päiviin varaudumme ulkotilassa lisäpenkein. Lähempänä tarkempaa lisätietoa mahdollisista muutoksista.

Jäsenmaksu 2020
Suomen kuunnelmayhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu on edelleen 10 euroa/jäsen. Voit maksaa sen Suomen kuunnelmayhdistyksen tilille no FI07 5239 0020 0691 36. (Viestikenttään: Jäsenmaksu 2020, maksajan nimi.)

Lämpimin kuunnelmaterveisin

Suomen Kuunnelmayhdistys
hallitus