YLE:n minikuunnelmakilpailu

YLE Draama ja YLE Uudet Palvelut toivottavat tervetulleeksi Kohtaukseen, palveluun jossa tekijät ja yleisöt kohtaavat.

Vuoden verran toiminnassa ollut Kohtaus on järjestänyt yhden kuunnelmakilpailun ja seuraava on nyt menossa. Keväällä järjestettiin kaikille avoin käsiskurssi Käsikirjoitus. Nyt, johon tuli miltei 600 hakemusta.

Teosten takaa -osiossa seurataan kirjoittajia, ohjaajia ja muita luovan työn ammattilaisia tuotannon eri vaiheissa. Kirjoita-sivu tarjoaa inspiraatiota ja konkreettisia työkaluja käsikirjoittamiseen.
Sivustolta löytyy myös kiinnostavia blogeja, joita kirjoittavat muun muassa käsikirjoittaja Pekko Pesonen (Tyttö sinä olet tähti, Lapsia ja aikuisia, Sitoutumisen alkeet, syksyllä ensi-illan saava Napapiirin sankarit) sekä YLEn fiktiosta vastaavat tilaajat. Syksyllä alkaa myös opiskelijablogi Koulun penkiltä, jossa tv- ja elokuva-alan opiskelijat tuovat tuoreet näkemyksensä ja mielipiteensä esiin.

Kaikkinainen palaute Kohtauksesta on tervetullutta: risut, ruusut, sisältöehdotukset. Kertokaa meille, mistä te haluaisitte kuulla ja lukea, pyrimme toteuttamaan ehdotuksenne mahdollisuuksiemme rajoissa.

Minikuunnelmakilpailun kilpailusarjoja on neljä ja haussa on valmis 5-10 minuutin pituinen kuunnelma, jonka aihe on vapaa. Kilpailu on saanut jatkoaikaa ja töiden lähetysaika päättyy 31.12.2010. Äänestysaika päättyy 31.01.2011. Palkintona on 500 euroa/kilpailusarja ja voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

Levittäkää sanaa eteenpäin ystävillenne, kollegoillenne, kenelle tahansa, jotka voisivat olla kiinnostuneita Kohtauksesta.