Kuunnelmaviesti 2-2010

Kuunnelmailta Sarassa ja yhdistyksen syyskokous

Suomen kuunnelmayhdistys ry:n syyskokous pidetään sunnuntaina 21.11.2010 klo 16.00, paikkana Suomen Maatalousmuseo Sarka.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat eli hyväksytään toimintasuunnitelma ja budjetti sekä valitaan hallituksen jäsenet ja yhdistyksen puheenjohtaja vuodelle 2011.

Vuonna 2010 yhdistyksen hallituksen varsinaisina jäseninä ovat olleet Marjatta Laurila, Ari Hietala, Juha Kaarsalo, Iina Wahlström, Pirkko Jaakola ja Hannu Mäkelä. Varajäseninä Matti Norr, Eliisa Mäkelä, Kaija Joensuu, Johanna Heikkilä, Kerkko Vihava ja Maire Soiluva. Puheenjohtajana on toiminut Ulla Kaskiluoto.

Kuunnelmaa heinäladossa

Kokouksen jälkeen kuunnellaan Perinnekuunnelmia –cd:n kuunnelmia maatalousmuseon näyttelytilassa olevassa heinäladossa. Kuunnelmat ovat kuunneltavissa samanaikaisesti Second Life -virtuaalimaailmassa Ylen kummitustalossa. Tervetuloa kokemaan ja kuulemaan!!!

Kuunnelma-cd on myös lainattavissa joko omasta kirjastostanne tai kaukolainana. CD:tä myyvät Vihreän Kolmion matkailutoimisto, Loimaan Uusi Kirjakauppa ja Suomen Maatalousmuseo Saran museokauppa Muurikki. Hinta 12 euroa.

Jäsenmaksu 2010

Suomen kuunnelmayhdistyksen jäsenmaksu on 10 e/vuosi, yhteisöjäsenille 100 e/vuosi. Mikäli ette ole vielä maksaneet vuoden 2010 jäsenmaksua, voitte maksaa sen yhdistyksen tilille, tilinumero 523900-269136. Jokai­nen euro on yhdistyksellemme todella tärkeä!

Suunnitelmia

Loimaan Kuunnelmapäivä järjestetään 8.10.2011 Loimaan Teatterilla. Sinne on tarkoitus valmistaa kylä–teemalla kuunnelma. Myös tähän produktioon liittyy kuunnelman sijoittaminen virtuaalimaailmaan Second Lifessa. Toteutukseen tarvitaan näytelmä, näyttelijöitä, ohjaaja, äänittäjä ja muita kuunnelman toteutukseen tarvittavia tekijöitä. HALUAISITKO TULLA MUKAAN TOTEUTUKSEEN? Ilmoita Ullalle kiinnostuksestasi puh. 040 5156 225 tai ulla.kaskiluoto@gmail.com.

Maija-Liisa Dieckmannin kuunnelma. Olemme keskustelleet Mellilästä syntyisin olevan kirjailijan kanssa hänen kuunnelmansa kuuntelusta keväällä, mahdollisesti maaliskuussa. Kuuntelu sekä päivämäärä ja paikka varmistuvat vielä, jos saamme Yleisradiolta myöntävän vastauksen. Maija-Liisa Dieckmann on jo luvannut tulla mukaan.

Eksyssuon lapset kuullaan jälleen ensi syksynä 2.9.2011 klo 18 Jaakola-päivien yhteydessä suolla. Tapahtumasta tulee lisätietoa myö­hemmin, mutta varatkaa päivä jo kalenteriinne! Pyrimme saamaan sen ja muut kuunnelma-tapah­tumat tapah­tumakalentereihin mm. seutuportaaliin www.loimaanseutu.fi/Tapahtumat ja tietysti kuun­nelmayhdistyksen kotisivuille www.kuunnelma.fi.

Osoitteesta www.kuunnelma.fi löytyy lisätietoa yhdistyksestä ja ajankohtaisista tapahtumista.

Yhteydenottojanne toivoen, lämpimin kuunnelmaterveisin hallituksen puolesta
Ulla
.
Ulla Kaskiluoto
puh. 040 5156 225
ulla.kaskiluoto@gmail.com