Kuunnelmaviesti 1-2011

Kuunnelmaklubi-illat

Kevään kuunnelmaklubi-illat järjestetään Turun ammattikorkeakoulun Loimaan yksikön alakerrassa (ent. Oskari Heikkilä), käynti Vesikoskenkadun puolelta pääovesta. Ei pääsymaksua, mutta varatkaa kahvirahaa.

Tiistaina 22.3.2011 klo 18 järjestettävän illan teemana on Niskavuori. Kuunnellaan ja keskustellaan teemasta.

Tiistaina 17.5.2011 klo 18 järjestettävään iltaan olemme pyytäneet Maija-Liisa Dieckmannin. Hänen kanssaan teemana on kirjoittamansa kuunnelma Puujalkamarssi.

Perjantaina 2.9.2011 klo 18 Eksyssuon lapset -kuunnelma Eksyssuolla.

Laittakaa almanakkaanne ylös ja tulkaa mukaan viettämään mukava parituntinen, Eksyssuolla menee aikaa enemmänkin.

Loimaan Kuunnelmapäivä

Loimaan Kuunnelmapäivä järjestetään 8.10.2011 Loimaan Teatterilla. Kuunnelmapäivän teemana on Kuunnelmaa virtuaalisesti.

Ohjelmana on Kylä-teemalla valmistettu kuunnelma, joka on samanaikaisesti kuunneltavissa internetissä Second Lifessa.

Kuunneltavan kuunnelman kirjoittavat Pirkko Jaakola, Raija Kouri, Johanna Heikkilä ja Juha Kaarsalo, joka vastaa myös äänittämisestä. Second Life -toteutuksesta vastaa Ari Hietala.
Kuunnelman tapahtumat sijoitetaan Suomen maatalousmuseo Saran aulassa olevan kyläpienoismallin maisemaan.

Muu ohjelma on vielä työn alla ja tiedotamme siitä heti sen valmistuttua. Toivottavasti mahdollisimman monelle sopii tulla Loimaan Teatterille kuunnelman merkeissä.

Suunnitelmia

Alustavasti on keskusteltu Loimaan keskuskoulun opettajan, Jouko Pukin kanssa kuunnelmatyön suunnittelusta. Tarkoituksena on kartoittaa hänen oppilaidensa kiinnostus kuunnelmiin ja niiden valmistukseen.

Loimaan näkövammaisten puheenjohtajan Ilkka Lempisen kanssa kuunnelmien kuuntelemisesta näkövammaisten kerhotapaamisissa tai mahdollisesti heidän osallistumisestaan kuunnelmaklubeihin.Toivotaan, että suunnitelmat toteutuvat!

Hallituksen jäsenet ottavat mielellään ehdotuksia ja kommentteja vastaan.

Jäsenmaksu 2011

Suomen kuunnelmayhdistyksen v. 2011 jäsenmaksu on 10 euroa. Mikäli ette ole vielä maksaneet vuoden 2010 jäsenmaksua, voitte maksaa sen samalla yhdistyksen tilille 523900-269136, mielellään maaliskuun aikana.

Jos et aikaisemmin ole ollut jäsen, lähetä maksaessasi yhteystietosi sähköpostiosoitteeseen ulla.kaskiluoto@gmail.com tai soita Ullalle 040 5156 225.

JOKAINEN EURO ON YHDISTYKSELLEMME TUIKITÄRKEÄ.

Yhteydenottojanne toivoen,

lämpimin kuunnelmaterveisin

Hallitus